2 födelsedagar och 1 kraschat vardagsrum

Dagarna i Mildura rullar på, vi kommer in i ett vardagslunk.
Känns som att inget speciellt händer så det inte finns så mycket att skriva om, men kan folk hitta saker att blogga om hemma i sin vardag ska vi nog kunna skrapa ihop något också.
 
För det första har en av oss resande blivit 1 år äldre, Hilda fyllde 21år förra fredagen. Som den fina vän jag är så gav jag henne precis vad hon önskat, god frukost.
På menyn stod, yoghurt m flingor, pannkakor m sylt, hembakatbröd m olika pålägg. 
För en del låter kanske inte detta som mycket att skryta med, men för en backpacker i Australien så var detta som en lyxig hotellfrukost på wisby hotell.
 
I början av veckan då vi var arbetslösa rullade dagarna mest förbi i ett töken av spelkort. Jag vet inte hur många parti "vänd 10" och "fattig och rik"  vi spelat. Sedan har spellistan utökats med andra utländska spel.
Men nu har jobbet startat och vi befinner oss på en vindruvsfarm. Där vi har haft turen att jobba i skuggan av vinrankorna vilket verkligen uppskattas då temperaturen de senaste dagarna varit upp emot 46grader.
 
Och den senaste händelsen var gårdagskvällen. Vi bor den här gången inte i dorms på hostelet utan i ett hus på hostelets gård. Vi är 12 personer inkvarterade i 4 olika rum så delar vi badrum, kök och teverum. 
 
Vår hus är fyllt av tyskar, en britt och en amerikan. Och bara nu efter en vecka har vi blivit ett skönt kompisgäng, det finns alltid någon att vara med. 
Och igår plockades partyhattar och serpentiner fram för att fira födelsedags barnet Robert. Han bjöd huset på mat och vi bjöd han på fest. Det blev sång, lekar och dans, en riktigt rolig kväll och för visa en fin start på jobbdagen, då en kille gick direkt från födelsedagsfirande till nattskift på sitt jobb. 
Synen av vardagsrummet som mötte oss imorse var... Ja vi kan säga att det syntes att vi hade kul igår kväll i alla fall.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0