Resumé Mildura

Nu har vi lämnat våran hat-älskade ökenstad Mildura för en något mer livad vistelse i Aussies största stad. Visst kunde Mildura bjuda på både kalas och trevligheter men vi tror ändå att Sydney kommer leverera något bättre på den fronten. Dessutom slipper vi umgås med mandelträd hela dagarna utan måste nu leta reda på nya nötter att hänga med. 
 
Nog med klatschiga inledningar, här kommer de sedvanliga kategorisättningarna!
 
Månadens/Milduras :
 
Mat: Korv. Vi köpte ett jättepack så vi var tvungna att äta korv i alla dess former i en vecka. 
Dryck: Solo. Varför finns det inte i Sverige??? 
Aktivitet: Röka på. Dock deltog vi aldrig men majoriteten av de andra backpackersarna gjorde det definitivt för oss oxå. 
Oklaraste: Hattmannens långa kärleksbrev till Johanna. Vi känner inte snubben, han är 30 år, italienare och har alltid hatt. Nej, Johanna ville inte gå på dejt med honom. 
Mysigaste: Våra lediga dagar vid floden. 
Lek: Alla typer av kortspel. 
Fobi: Hildas rädsla för alla sorters djur, fiskar, insekter, fåglar. En gång blev hon till och med rädd för sin egen skugga! 
Mest prisvärda: Soft served cones. Mjukglass på McDonalds för typ 2,5kr. 
Tröttaste: Sista dagen på jobbet var alla trötta och under en av alla våra raster somnade vi 30 min i bussen. Vi vaknar i panik, skäms för att vi sovit på jobbet, börjar jobba. Chefen som sitter och röker i skuggan droppar: "If you're going to work, at least do it slowly cuz I'm too tired"! Där snackar vi trött! 
Fråga: Var är alla svenska killar?
Finaste kommentar: "It's such a nice athmosphere between you", sa en tysk kille om min och Johannas vänskap. 
Mest desperata: Nick, vår första chef som var kär i vår tyska kompis Anne. Han bjöd oss på glass, öl, sightseeing, skjuts överallt, dock utan framgång. Men gratis är gott så vi säger tack Nick! 
Uppryckning: Johannas rum 15! Vi trodde inte det var sant när killarna bestämde sig för att sluta röka inomhus, när sedan Michel kom med trasa i ena handen och dammsugare i den andra så var vi på väg att svimma. 
Mest saknade: En svensk konservöppnare.
Ombytta roller: Dagen då Dan (en av våra chefer i den trimmade permobilen) var snäll och trevlig och vi skrek lazy bastard till honom! 
Fundering: Varför heter det ginger när man är rödhårig? Rött har ingenting med ingefära att göra! 
 
Mildura får 3 Nemos plus hans lilla fena i betyg. Det var inte världens roligaste stad men vi träffade definitivt några av världens mest underbara människor! 
 
Nu ska vi fortsätta att njuta av Sydney. Vi har bara varit här ett dygn men vi ÄLSKAR det redan. Idag har vi hunnit med att titta på vår fantastiska lägenhet vi ska bo i, varit på Ikea och varit på BBQ med våra nya room mates. Imorgon blir det svensk-australiensk julafton och vi ser så mycket fram emot det. 
 
Räkna med en ny uppdatering snart , för här händer det grejer.
 
Merry x-mas!! Xoxo!
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Åh vad härligt det låter. Hälsa Sydney från mig!! Sa ju att ni skulle bli tokiga i solo -bäst. Och ingefära är faktiskt rödrosa när den lagas typ. Men i aussie kallar man rödhåriga för ranger. Haha. Puss och kram från ett snöigt stockholm.

2012-12-23 @ 17:55:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0